Sem Sabina Bizjak,

mamica in lastnica agencije za digitalni marketing.

Pri mojem delu me vodi le ena misel – kako podjetjem pomagati, da s pomočjo spleta povečajo prodajo.

“Opažam, da veliko podjetij še ne razume pomembnosti spleta in potenciala, ki ga splet ponuja. Hkrati niti ve kje se nahajajo na spletu, v obilici ponudbe vsiljivih digitalnih mojstrov, pa se ne znajdejo. Mnogi ponudniki spletnega marketinga imajo visoke cene, a ne zagotavljajo rezultatov. “

Sabina, lastnica agencije

Navdušuje me splet in potencial spleta, ki ga mnoga podjetja žal ne znajo izkoristiti.

Poleg tega zelo rada kaj dobrega skuham (in pojem). V kuhanje se mi vedno prikradejo tudi otroci, in kuhinja ob koncu izgleda zares zanimivo 🙂

Ne maram paradižnika in bojim se kobilic 🙂

Sonce me vedno zvabi ven, kjer rada urejam vrt in okolico hiše, grem z družino na sprehod ali kolesarjenje. Prosti čas preživljam aktivno – kako pa drugače, ob dveh otrocih 🙂 Družina, prijatelji, šport in dobra volja, mi dajejo energijo in moč.

Uživam v pristni družbi ob dobri glasbi. Če je zraven še ples, je kombinacija popolna. Pa seveda tudi morski in gorski dopust, ne uideta iz letnega narčta.

Kako je nastala moja agencija za digitalni marketing?

Pot me je bolj po naključju pripeljala do učitelja oz. mentorja, ki mi je predal toliko praktičnega znanja iz tega področja, da ga moram deliti tudi z vami. Lahko rečem, da me je povsem “okužil” s spletnim marketingom na način SEO (optimizacije spletnih strani).

Že od samega začetka učenja o SEO in vsebinskem marketingu, sem bila navdušena nad tem, da se s pravimi vsebinami in pravimi prijemi, lahko umestimo zelo visoko na Google iskalniku in pridobimo nove kupce.

Vseskozi učenje sem svoje znanje praktično uporabljala na domačem družinskem podjetju, in vedno ni bilo lahko.

“Potrebno je veliko vztrajnosti, znanja, potrpežljivosti in fokusa, da so rezultati. In prišli so. Takrat sem ugotovila, da je to nekaj, kar želim početi še za druge naročnike.”

Kako pomagam podjetjem?

Svoje naročnike v nekaj mesecih popeljem do visokih pozicij na Google iskalniku in povečam obisk njihove spletne strani s pomočjo optimizacije spletne strani (SEO), vsebinskega marketinga in ustreznega nastopa na družabnih omrežjih.

Moja agencija za digitalni marketing naročnikom zagotavlja konstantno rast obiska spletne strani in s tem pridobivanje novih kupcev.